Konu
:
Üç Renkli Salata
Yalnız Mesajı Göster
Üç Renkli Salata
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Üç Renkli Salata
3 büyük patates
1 çay bardağı yoğurt
3 büyük havuç
1 pancar
6 çorba kaşığı zeytinyağı
5 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
1 tatlı kaşığı hardal
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Üç renkli salata:
Patatesleri yıkayıp kabuklarını soymadan haşlayın
Havuçları soyup ayrı bir tencerede haşlayın
Pancarın kabuğunu soyup dilimleyin ve haşlayın
Patatesleri,havuçları ve pancarı ayrı kaselerde püre haline getirip tuz,zeytin yağı ve limon suyunun yarısı ile tatlandırın
Kalan zeytinyağı ve limon suyunu ayrı bir kaseye alıp hardal, yoğurt ve maydanozu ilave edin
Streç folyoyu derin bir kaba yayın
Sırasıyla patates,havuç ve pancar pürelerini yerleştirin
Buzdolabında en az iki saat beklettikten sonra dilimleyip hardallı sos ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul