Konu
:
Zırz
Yalnız Mesajı Göster
Zırz
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zırz
500 gr ıspanak
1 yumurta
1 demet taze soğan
3 diş sarımsak
1 su bardağı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı kişniş
1 tatlı kaşığı pul biber
1 kahve fincanı mısırözü yağı
Tuz
Zırz:
Ispanakları ve taze soğanları temizleyip doğrayın
Tuzunu ilave edip harmanlayın
Mısırözü yağını tencerede ısıtıp soğan ve ıspanakları ekleyin ve hafifçe kavurun
Ocaktan alıp ılınmaya bırakın
Bir kasede süzme yoğurt,kişniş ve ezilmiş sarımsağı karıştırın
Yumurtayı katı kıvamda haşlayın
Ispanaklı karışımı servis tabağına alın
Üzerine yoğurdu gezdirerek dökün
İnce dilimlediğiniz haşlanmış yumurtayı yerleştirin
Pul biberle süsleyip ılık yada soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul