Konu
:
Kuskuslu Tel Kadayıf
Yalnız Mesajı Göster
Kuskuslu Tel Kadayıf
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuskuslu Tel Kadayıf
200 gr tel kadayıf
1 çay bardağı haşlanmış kuskus
30 gr margarin
2 çorba kaşığı zeytinyağı
100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
2 kabak
2 havuç
5 kiraz domates
2 diş sarımsak
1 yumurta
Birkaç nane yaprağı
Karabiber
Tuz
Kuskuslu tel kadayıf:
Sebzeli iç için, kabak ve havuçları temizleyin
Kabakları jülyen, havuçları küp küp doğrayın
Kiraz domatesleri dörde kesin
Sarımsakları soyup ezin
2 çorba kaşığı yağı teflon tavada ısıtıp sarımsak, havuç ve kabağı soteleyin
Kuskus ve domatesleri ilave edip hafif kavurun
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Kadayıfı eritilmiş ve soğutulmuş margarin, yumurta ve peynirle harmanlayın
Çay tabağı büyüklüğünde olacak şekilde fırın tepsisine aralıklı olarak dizin
Ortalarına sebzeli karışımı paylaştırın
170 derece fırında 10 dakika pişirin
Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul