Yalnız Mesajı Göster

Kuskuslu Tel Kadayıf

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuskuslu Tel Kadayıf





200 gr tel kadayıf
1 çay bardağı haşlanmış kuskus
30 gr margarin
2 çorba kaşığı zeytinyağı
100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
2 kabak
2 havuç
5 kiraz domates
2 diş sarımsak
1 yumurta
Birkaç nane yaprağı
Karabiber
Tuz

Kuskuslu tel kadayıf:
Sebzeli iç için, kabak ve havuçları temizleyin Kabakları jülyen, havuçları küp küp doğrayın Kiraz domatesleri dörde kesin Sarımsakları soyup ezin 2 çorba kaşığı yağı teflon tavada ısıtıp sarımsak, havuç ve kabağı soteleyin Kuskus ve domatesleri ilave edip hafif kavurun Tuz ve karabiberle tatlandırın

Kadayıfı eritilmiş ve soğutulmuş margarin, yumurta ve peynirle harmanlayın Çay tabağı büyüklüğünde olacak şekilde fırın tepsisine aralıklı olarak dizin Ortalarına sebzeli karışımı paylaştırın 170 derece fırında 10 dakika pişirin Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla