Konu
:
Alaca Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Alaca Pilav
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alaca Pilav
Yarım su bardağı nohut
Yarım su bardağı barbunya
1 su bardağı pilavlık bulgur
1 su bardağı baldo pirinç
5 su bardağı tavuk suyu
80 gr tereyağı
Tuz
Karabiber
Alaca pilav:
Nohut ve barbunyayı bir gece ayrı tencerelerde suda bekletin
Ertesi gün tavuk suyunu ekleyip hepsini birlikte haşlayın
üzerine pirinç ve bulguru ekleyin
Tuz ve karabiber ile tatlandırıp tereyağını da ekledikten sonra kısık ateşte kapağı kapalı şekilde 20 dakika pişirin
Ocaktan alıp 5 dakika dinlendirin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul