Konu
:
Etli Papatya Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Etli Papatya Pilavı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Papatya Pilavı
2 su bardağı papatya şehriye
250 gr kuzu kuşbaşı
2 domates
2 sivri biber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
2
5 su bardağı su
Tuz, karabiber
Etli papatya pilavı:
Domatesleri soyup küçük küpler halinde doğrayın
Sivri biberleri kıyın
Eti teflon tavaya alıp yağsız olarak birkaç dakika kavurun
Sivri biber ve domatesi ekleyin
Tuz ve karabiber ilave edip karıştırın, suyunu çekinceye kadar pişirin
Bir tencerede sıvıyağı ısıtıp şehriyeleri pembeleşinceye kadar kavurun
Etli karışımı şehriyeye ilave edip karıştırın
2
5 bardak sıcak su ekleyip 20 dakika kısık ateşte pişirin
10 dakika dinlendirip sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul