Yalnız Mesajı Göster

Etli Papatya Pilavı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Papatya Pilavı





2 su bardağı papatya şehriye
250 gr kuzu kuşbaşı
2 domates
2 sivri biber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
25 su bardağı su
Tuz, karabiber

Etli papatya pilavı:
Domatesleri soyup küçük küpler halinde doğrayın Sivri biberleri kıyın Eti teflon tavaya alıp yağsız olarak birkaç dakika kavurun Sivri biber ve domatesi ekleyin Tuz ve karabiber ilave edip karıştırın, suyunu çekinceye kadar pişirin
Bir tencerede sıvıyağı ısıtıp şehriyeleri pembeleşinceye kadar kavurun Etli karışımı şehriyeye ilave edip karıştırın 25 bardak sıcak su ekleyip 20 dakika kısık ateşte pişirin 10 dakika dinlendirip sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla