Konu
:
İspanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Ve Tavuk Kanatlı Pilav
500 gr ıspanak
2 su bardağı pirinç
3
5 su bardağı tavuk suyu
8 tavuk kanadı
7 kiraz domates
30 gr tereyağı
Tuz
Ispanaklı ve tavuk kanatlı pilav:
Pirinci tuzlu ve limonlu sıcak suda 30 dakika bekletin
Nişastası gidene kadar bol suyla yıkayıp süzün
Ispanağı temizleyip incecik doğrayın
Tereyağını tencerede eritip ıspanağı hafif kavurun
Pirinci ekleyip karıştırın
Tavuk kanadı, tavuk suyu ve tuzu ilave edip tencerenin kapağını kapatın
Su kaynayıncaya kadar yüksek ateşte pişirin
Ateşi kısıp pirinçler suyu çekene kadar pişirin
Ocaktan alıp karıştırın ve domatesleri ekleyip üzerini kağıt havlu ile kapatın
10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul