Konu
:
Yoğurtlu Ve Tavuklu Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Yoğurtlu Ve Tavuklu Pilav
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yoğurtlu Ve Tavuklu Pilav
2 su bardağı pirinç
250 gr tavuk göğüs eti
1 su bardağı yoğurt
2 çorba kaşığı çekilmiş badem
1 soğan
2 diş sarımsak
2 dolmalık yeşil biber
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1
5 su bardağı sıcak su
1 çay kaşığı acı kırmızı tozbiber
Tuz
Yoğurtlu ve tavuklu pilav:
Pirinci tuzlu ılık suda bekletip yıkayın ve süzün
Sarımsakları ezip yoğurda ekleyin
Badem ve tozbiberi ilave edip iyice karıştırın
Soğanı ince ince doğrayın
Biberlerin çekirdeklerini temizleyip ince şeritler halinde doğrayın
Tavuk etini şeritler halinde dilimleyin
Sıvıyağ ve margarini tencerede ısıtıp soğanı pembeleştirin
Biberleri ve tavuk etini ekleyip kavurun
Tuz ve sıcak suyu ekleyin
Sürekli karıştırarak yoğurdu ilave edin
Pirinci ekleyip karıştırın ve kısık ateşte pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul