Konu
:
Birria
Yalnız Mesajı Göster
Birria
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Birria
Malzemeler :
1 kg biftek
6 diş sarmısak
1 soğan
3 adet defne yaprağı
1 tutam kimyon
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI:
Eti soğan ve sarmısak ile birlikte suda haşlayın
Kırmızı biberlerin içlerini oyduktan sonra 5 dakika kadar bir bardak suda bırakın
İyice yumuşayınca su ile birlikte ezin
Pişmekte olan etin üzerine dökün , 3 defne yaprağı, kimyon, tuz ve biber ekleyin
Etler iyice yumuşayana kadar yemeğinizi pişirin
--
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul