Konu
:
Pazılı Antrikot
Yalnız Mesajı Göster
Pazılı Antrikot
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazılı Antrikot
1 kilo pazının sapı
2 soğan
400 gram antrkot et
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı salça
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Yapılışı: Eti derin bir kabın içinde zeytinyağı ve ezilmiş bir diş sarımsakta 1 saat dinlendirin
Bu arada pazı yapraklarını dolma ya da yemek yaptığınız saplarını atmayın ki şimdi etin yanında kavurup kullanabilesiniz
Sapları iyice yıkayıp doğrayın
Bir tavada tereyağını eritip üzerine rendelenmiş soğanları ekleyin ve 5 dakika kavurun
Doğranmış pazı saplarını ve ezilmiş 2 diş sarımsağı, salçayı da üzerine ilave edip kavurmaya devam edin
Etleri de ayrı bir tavada zeytinyağı içinde iki yüzünü de güzelce pişirin
Servis tabağına etleri alıp yanına kavrulmuş pazı saplarını yerleştirin
Sıcak olarak ikram edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul