Yalnız Mesajı Göster

Geleli Kebap (Malatya)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Geleli Kebap (Malatya)



GELELİ KEBAP (MALATYA)

2 adet bostan patlıcan
2 diş sarımsak
100 gr Tereyağ
1/2 kg Kuşbaşı kuzu eti
1 çorba kaşığı biber salçası
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı kadar karabiber

Bostan patlıcanları közleyin Közlenen patlıcanları soyarak kıyın Ardından sarımsağı ince ince doğrayarak kıyılmış patlıcanlarla harmanlayın Ardından patlıcanları servis tabağına alın Tereyağını tencerede eritin Etleri atın ve kavurun Salçayı tencereye atın, tuz, karabiber ekleyerek karıştırın ve pişmeye bırakın Etler pişince servis tabağına alın

bu gün yapıyorumm

--- Sonraki mesaj ---


Alıntı Yaparak Cevapla