Konu
:
Bruschetta'lı İzgara Şiş
Yalnız Mesajı Göster
Bruschetta'lı İzgara Şiş
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bruschetta'lı İzgara Şiş
600 gr kuşbaşı et
1 yemek kaşığı süt
6 dilim kurutulmuş domates
Tuz
Karabiber
Kimyon
8 dilim ekmek
3 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
Servis için
çizik zeytin
Kapari
Limon dilimleri
Maydanoz
Bruschetta'lı ızgara şiş: Zeytinyağının 3/2’sini bir kaba alın
Bir diş sarımsağı rendeleyerek ekleyin
Küp doğranmış domates, süt, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip karıştırın
Kuşbaşı etleri ilave edin ve üzerini streç film ile kapatarak 2 saat buzdolabında bekletin
Kalan zeytinyağına rendelenmiş diğer sarımsakları ekleyin ve fırça ile ekmeklerin üzerine sürün
Fırın ızgarasında önlü arkalı kızartın
Etleri şişlere dizip ızgarada kadar pişirin
Şişleri ekmeklerin üzerine yerleştirin
Kapari, zeytin, limon dilimleri, kıyılmış maydanoz serpiştirip servis yapın
Bruschetta'lı ızgara şiş artık hazır, afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul