Yalnız Mesajı Göster

Gerdan Etli Buğday Aşı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gerdan Etli Buğday Aşı




6 kişilik

1 su bardağı aşurelik buğday
500 gr gerdan eti
2 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı et suyu
Karabiber
Tuz

Gerdan etli buğday aşı: Lezzet'in bu muhteşem tarifleri ile siz de bayram sofralarınızı hazırlayabilirsiniz Buğdayı 1 gece önceden suda bekletin Gerdan etini tencerede iyice yumuşayıncaya kadar pişirin Kemiklerinden ayırın Buğdayın suyunu süzüp, etlere ilave edin 4 su bardağı et suyu ve tuz ilave edin Buğdaylar eriyinceye kadar pişirin Ocaktan alıp, sıcakken 5 dakika mutfak robotunda çekin Servis tabağına alın Ufalanmış eti üzerine ilave edin 2 yemek kaşığı tereyağını bir tavada eritip tuz ve karabiberi ekleyin Yemeğin üzerine gezdirip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla