Konu
:
Gerdan Etli Buğday Aşı
Yalnız Mesajı Göster
Gerdan Etli Buğday Aşı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gerdan Etli Buğday Aşı
6 kişilik
1 su bardağı aşurelik buğday
500 gr gerdan eti
2 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı et suyu
Karabiber
Tuz
Gerdan etli buğday aşı: Lezzet'in bu muhteşem tarifleri ile siz de bayram sofralarınızı hazırlayabilirsiniz
Buğdayı 1 gece önceden suda bekletin
Gerdan etini tencerede iyice yumuşayıncaya kadar pişirin
Kemiklerinden ayırın
Buğdayın suyunu süzüp, etlere ilave edin
4 su bardağı et suyu ve tuz ilave edin
Buğdaylar eriyinceye kadar pişirin
Ocaktan alıp, sıcakken 5 dakika mutfak robotunda çekin
Servis tabağına alın
Ufalanmış eti üzerine ilave edin
2 yemek kaşığı tereyağını bir tavada eritip tuz ve karabiberi ekleyin
Yemeğin üzerine gezdirip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul