Konu
:
Çoban Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Çoban Kebabı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çoban Kebabı
Kullanılan Malzemeler:
1/2 Kg Kuzu Eti
1/2 Yemek Kaşığı Biber Salçası
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Kekik
Tuz
3 Adet Orta Boy Kuru Soğan
2 Diş Sarımsak
3 Adet Domates
4 Adet Sivri Biber
3 Adet Orta Boy Patates
Hazırlık
Etleri salçalar ve baharatlar ile karıştırıp, bir gün buzdolabında bekletin
Tarifin Hazırlanışı
Domates, patates, sivri biber ve sarımsakları irice doğrayın
Soğanları kalın halkalar şeklinde doğrayın
Etleri, sebzeleri ve soğanları iyice karıştırıp, tepsiye yayın, üzerine yarım su bardağı sıvı yağ gezdirin
180 derece ısıtılmış fırında etler pişene kadar fırınlıyoruz
Son 5 dk
fırının sadece ızgarasını kullanarak, hafifçe üstlerinin kızarmasını sağlayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul