Yalnız Mesajı Göster

Fırında Dana Kaburga

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Dana Kaburga





Etin marinesi için
1 yemek kaşığı kimyon tohumu
2 yemek kaşığı rezene tohumu
4 adet karanfil
2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
1, 5 adet portakal kabuğu rendesi ve suyu
1 demet taze kekik
6 diş sarmısak
250 ml ev yapımı salça
100 ml balsamik sirke

Hazırlanışı
Dana kavurmayı 12 saat önce marinadın yarısıyla kaplayıp dolapta bir gece bekletin Önceden ısıtılmış 130 derece fırında, üzeri kapalı altı saat kadar pişirin her saat başı kalan marinad’la tekrar üzerini fırçalayın Yanında haşlanmış mevsim sebzeleri eşliğinde servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla