Konu
:
Fırında Dana Kaburga
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Dana Kaburga
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Dana Kaburga
Etin marinesi için
1 yemek kaşığı kimyon tohumu
2 yemek kaşığı rezene tohumu
4 adet karanfil
2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
1, 5 adet portakal kabuğu rendesi ve suyu
1 demet taze kekik
6 diş sarmısak
250 ml
ev yapımı salça
100 ml
balsamik sirke
Hazırlanışı
Dana kavurmayı 12 saat önce marinadın yarısıyla kaplayıp dolapta bir gece bekletin
Önceden ısıtılmış 130 derece fırında, üzeri kapalı altı saat kadar pişirin
her saat başı kalan marinad’la tekrar üzerini fırçalayın
Yanında haşlanmış mevsim sebzeleri eşliğinde servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul