Yalnız Mesajı Göster

Kaburga Kebap

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaburga Kebap





Kullanılan Malzemeler:
1 kg kuzu fileto
1 tatlı kaşığı salça
1 ad orta boy kuru soğan
3 diş sarımsak
5 gr karabiber
5 gr kimyon
20 gr acı pul biber
1/2 Limon suyu(yarım)
10 gr tuz
4/1 çay bardağı Sıvı yağ

Tarifin Hazırlanışı
Filetolar dövülmemiş pirzola şeklinde hazırlanır Soğanlar ince şekilde doğranır(ufak ufak)sarımsaklar dövülüp baharatlar ve salça ile karıştırılıp sıvı yağ ve limon Suyu etle birlikte harman edilir, 4 Saat dinlendirilr ve ızgarada kömür ateşinde pişirilir
Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla