Konu
:
Kaburga Kebap
Yalnız Mesajı Göster
Kaburga Kebap
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaburga Kebap
Kullanılan Malzemeler:
1 kg kuzu fileto
1 tatlı kaşığı salça
1 ad orta boy kuru soğan
3 diş sarımsak
5 gr karabiber
5 gr kimyon
20 gr acı pul biber
1/2 Limon suyu(yarım)
10 gr tuz
4/1 çay bardağı Sıvı yağ
Tarifin Hazırlanışı
Filetolar dövülmemiş pirzola şeklinde hazırlanır
Soğanlar ince şekilde doğranır(ufak ufak)sarımsaklar dövülüp baharatlar ve salça ile karıştırılıp sıvı yağ ve limon Suyu etle birlikte harman edilir, 4 Saat dinlendirilr ve ızgarada kömür ateşinde pişirilir
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul