Konu
:
Fırında Etli Karnabahar Püresi
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Etli Karnabahar Püresi
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Etli Karnabahar Püresi
1 karnabahar
3 sivri biber
300 gr kuşbaşı et
1 soğan
4 tatlı kaşığı rendelenmiş mozarella peyniri
50 gr tereyağı
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı krema
30 gr rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Fırında etli karnabahar püresi:
Soğanı küp şeklinde doğrayıp, et, sivri biber, 25 gr tereyağı ile birlikte tencereye alın ve kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin
Karnabaharı yumuşayıncaya kadar pişirin ve mutfak robotunda püre haline getirin
Kalan tereyağını eritip un ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurun
Karnabahar püresini ekleyip birkaç dakika pişirin
Tuz, karabiber, krema ve kaşar peyniri ekleyip karıştırın
Püreyi küçük fırın kaplarına paylaştırın
üzerilerine biber ve et yerleştirip rendelenmiş mozarella peynirini serpiştirdikten sonra 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul