Konu
:
Kırmızıbiberli Dana Eti
Yalnız Mesajı Göster
Kırmızıbiberli Dana Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kırmızıbiberli Dana Eti
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
2 soğan
2 diş sarımsak
1 kg dana eti
5~6 kırmızıbiber
2 domates
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiberli dana eti:
Derin bir tavada tereyağı ile ayçiçeği yağını ısıtın
Yemeklik doğradığınız soğanları ve sarımsağı ekleyip soteleyin
Kuşbaşı şeklinde doğranmış dana etlerini ilave edip sotelemeye devam edin
Etler suyunu salıp çekinceye kadar pişirin
üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin
Kapağını kapatıp yumuşayıncaya kadar pişirin
Kırmızıbiberleri jülyen doğrayın
Etler pişmeye yakın biberleri ekleyip pişirmeye devam edin
Küp doğradığınız domatesleri ekleyin
Tuz ve karabiber ile tatlandırıp 10 dakika pişirin
Ocaktan alıp sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul