Konu
:
Patlıcan İçinde Antrikot Et
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcan İçinde Antrikot Et
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcan İçinde Antrikot Et
2 bostan patlıcanı
2 dilim dana antrikot
2 domates
6 sivri biber
200 gr rendelenmiş kaşar peyniri
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Ayçiçeği yağı
Patlıcan içinde antrikot et:
Geniş bir tencerede ayçiçeği yağını kızdırın
Patlıcanları boydan ikiye kesip kızartın
Domates ve biberleri ince kıyın
Bir tavada zeytinyağını ısıtıp kuşbaşı doğranmış etleri kavurun
Biber ve domatesleri de ekleyip karıştırın
Tuzla tatlandırıp pişirin
Patlıcanların içini çatalla ezin ve etli harçtan yerleştirin
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın
180 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirin
Fırından alıp rendelenmiş kaşar peyniri serpip eriyinceye kadar pişirin ve fırından alıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul