Yalnız Mesajı Göster

Meksika Fasulyeli Hindi Yahni

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Meksika Fasulyeli Hindi Yahni





600 gr hindi but kuşbaşı
150 gr konserve Meksika fasulyesi
5 soğan
Yarım çay kaşığı kişniş
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı Chili biberi
1 çay kaşığı kekik
Yarım su bardağı domates püresi
1 yemek kaşığı biber salçası
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım su bardağı sıcak su
8 dilim çavdar ekmek
Tuz

Meksika fasulyeli hindi yahni:
Soğanları soyup doğrayın Fasulyenin suyunu süzün Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin Eti ilave edip 5 dakika karıştırarak kavurun Kişniş, kimyon, kırmızı pul biber ve kekik serpin Domates püresi ve biber salçasını ekleyip karıştırın Bira ve sıcak suyu döküp tencerenin kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin Fasulyeyi ekleyip karıştırın ve ocaktan alın Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla