Konu
:
Meksika Fasulyeli Hindi Yahni
Yalnız Mesajı Göster
Meksika Fasulyeli Hindi Yahni
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meksika Fasulyeli Hindi Yahni
600 gr hindi but kuşbaşı
150 gr konserve Meksika fasulyesi
5 soğan
Yarım çay kaşığı kişniş
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı Chili biberi
1 çay kaşığı kekik
Yarım su bardağı domates püresi
1 yemek kaşığı biber salçası
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım su bardağı sıcak su
8 dilim çavdar ekmek
Tuz
Meksika fasulyeli hindi yahni:
Soğanları soyup doğrayın
Fasulyenin suyunu süzün
Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin
Eti ilave edip 5 dakika karıştırarak kavurun
Kişniş, kimyon, kırmızı pul biber ve kekik serpin
Domates püresi ve biber salçasını ekleyip karıştırın
Bira ve sıcak suyu döküp tencerenin kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin
Fasulyeyi ekleyip karıştırın ve ocaktan alın
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul