Yalnız Mesajı Göster

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et





1 nar
1 su bardağı taze sıkılmış nar suyu
Yarım su bardağı sıcak su
750 gr dana parça eti
2 domates
1 çorba kaşığı biber salçası
10 arpacık soğan
1 kahve fincanı zeytinyağı
2 defneyaprağı
3 dal maydanoz
Tuz

Arpacık soğanlı ve narlı et:
Arpacık soğanların kabuğunu soyun Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın Narı soyup tanelerini ayıklayın Maydanozu temizleyip kıyın

Zeytinyağını tencerede ısıtıp eti suyunu bırakıp çekene kadar kavurun Soğanları ilave edin Domates ve biber salçasını ekleyip karıştırın Üzerine nar suyu, su, defneyaprağı ve tuzu ilave edin

Tencerenin kapağını kapatıp etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin Nar taneleri ve maydanozla süsleyip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla