Konu
:
Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et
Yalnız Mesajı Göster
Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et
1 nar
1 su bardağı taze sıkılmış nar suyu
Yarım su bardağı sıcak su
750 gr dana parça eti
2 domates
1 çorba kaşığı biber salçası
10 arpacık soğan
1 kahve fincanı zeytinyağı
2 defneyaprağı
3 dal maydanoz
Tuz
Arpacık soğanlı ve narlı et:
Arpacık soğanların kabuğunu soyun
Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın
Narı soyup tanelerini ayıklayın
Maydanozu temizleyip kıyın
Zeytinyağını tencerede ısıtıp eti suyunu bırakıp çekene kadar kavurun
Soğanları ilave edin
Domates ve biber salçasını ekleyip karıştırın
Üzerine nar suyu, su, defneyaprağı ve tuzu ilave edin
Tencerenin kapağını kapatıp etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin
Nar taneleri ve maydanozla süsleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul