Konu: Etli Kestane
Yalnız Mesajı Göster

Etli Kestane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Kestane





300 gr kestane
600 gr kuşbaşı kuzu eti
8 arpacık soğan
2 havuç
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı su
1 defneyaprağı
Tarçın
Tuz
Karabiber

Etli kestane:
Eti tencerede 1-2 dakika kavurun Zeytinyağı, yuvarlak doranmış havuç ve soğanları ilave edip kavurmaya devam edin Suyu ekleyip pişmeye bırakın

Havuçlar tam pişmeden kabukları soyulmuş bütün kestaneleri, defneyaprağını ilave edin 30 dakika pişirip ocağın altını kapatmadan önce tarçın, tuz ve karabiberi ekleyin Defneyaprağını içinden alıp servis tabağına aktarın Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla