Konu
:
Etli Kestane
Yalnız Mesajı Göster
Etli Kestane
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Kestane
300 gr kestane
600 gr kuşbaşı kuzu eti
8 arpacık soğan
2 havuç
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı su
1 defneyaprağı
Tarçın
Tuz
Karabiber
Etli kestane:
Eti tencerede 1-2 dakika kavurun
Zeytinyağı, yuvarlak doranmış havuç ve soğanları ilave edip kavurmaya devam edin
Suyu ekleyip pişmeye bırakın
Havuçlar tam pişmeden kabukları soyulmuş bütün kestaneleri, defneyaprağını ilave edin
30 dakika pişirip ocağın altını kapatmadan önce tarçın, tuz ve karabiberi ekleyin
Defneyaprağını içinden alıp servis tabağına aktarın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul