Konu
:
Tarhunlu Hindi Pay
Yalnız Mesajı Göster
Tarhunlu Hindi Pay
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarhunlu Hindi Pay
400 gr haşlanmış hindi kalça kuşbaşı
100 gr mantar
4 yemek kaşığı zeytinyağı
100 gr dondurulmuş bezelye
300 ml hindi suyu
1 soğan
4 milföy hamuru
1 yumurta
2 yemek kaşığı ince kıyılmış tarhun yaprağı
140 ml krema
Tuz
Karabiber
1 yumurta sarısı
Tarhunlu hindi pay:
Fırını 180 dereceye ayarlayın
Küp doğradığınız soğan ve ikiye bölünmüş mantarları kısık ateşte zeytinyağı ile pişirin
Hindi suyu, bezelye, hindi etleri ve baharatı ekleyip kapağı kapalı olarak 15 dakika pişirin
Krema ekleyip sufle kaplarına paylaştırın
Üzerlerine milföy hamurunu kapatın ve yumurta sarısı sürün
20-25 dakika pişirip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul