Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı Strogonof

1 kilo dana strogonof
400 gr mantar
200 gr soya filizi
Yarım demet taze soğan
1 5 çorba kaşığı susam yağı
1 çorba kaşığı susam
Tuz
Karabiber
Mantarlı strogonof:
Dana strogonofları tenceyere alın 1 5 çorba kaşığı susamyağı ilave edin Kapağını kapatıp 10 dakika pişirin Diğer tarafta mantarları dilimleyin Soğanı 5’er cm uzunluğunda verev doğrayın Soya filiziyle birlikte tuz, karabiber ilave ederek harmanlayın Hafif pişen etlere ilave edin Tencerenin kapağını kapatarak tekrar 25 dakika daha pişirin Son iki dakika kala 1 çorba kaşığı susam ilave ederek pişirme işlemini tamamlayın Yemeği servis tabağına aktarıp biberiye ile süsleyerek servis yapın
|