Konu
:
Közlenmiş Patlıcanlı İzgara Dana Pirzola
Yalnız Mesajı Göster
Közlenmiş Patlıcanlı İzgara Dana Pirzola
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Közlenmiş Patlıcanlı İzgara Dana Pirzola
3 orta boy patlıcan
1 kırmızı dolmalık biber
Yarım limonun suyu
2 orta boy kabak
8 iri kültür mantarı
4 orta boy domates
4 sivri biber
24 yeşil kuşkonmaz
200 gr dana pirzola (4 parça)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Deniz tuzu
3 yemek kaşığı hazır fesleğen sos
Közlenmiş patlıcanlı ızgara dana pirzola:
İki patlıcan ve kırmızı biberi ızgarada çevirerek közleyin
Kabuklarını soyup iri parçalar halinde kesin
Limon suyu, zeytin yağı, tuz ve karabiberi karıştırıp sos elde edin
Patlıcan ve közlenmiş biberi sos ile karıştırın
Kalan patlıcan ve kabağı yuvarlak dilimleyin
Domatesleri ortadan ikiye bölün
Fesleğen sos sürüp mangalda kızartın
Kuşkonmaz, mantar, sivribiber, kabak ve patlıcanı bir kapta fesleğen sos, zeytinyağı, tuz ve karabiberle tatlandırıp ızgarada kızartın
Dana pirzolaları ızgaraya yerleştirip üzerine deniz tuzu serpin ve bir kez çevirip içi hafif pembe olana dek kızartın
Izgara sebzeler ve közlenmiş ılık patlıcan ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul