Konu
:
Ayvalı Et Yemeği
Yalnız Mesajı Göster
Ayvalı Et Yemeği
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ayvalı Et Yemeği
500 gr kuzu kuşbaşı
200 gr arpacık soğanı
1 ayva
2 yemek kaşığı zeytinyağı
15 gr tereyağı
1 çay kaşığı tarçın
3 su bardağı sıcak su
Tuz
Karabiber
Ayvalı et yemeği:
Soğanların kabuklarını soyup zeytinyağında 2 dakika kavurun
Etleri ilave edip 2 dakika pişirin
Tarçın, tereyağı ve sıcak suyu ekleyerek 15 dakika pişirin
Ayvanın kabuğunu soyup iri küp şeklinde doğrayın ve yemeğe ilave edin
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin
Tuz ve karabiber ile tatlandırın
Yemeği servis tabağına alıp üzerini taze kekik ile süsleyerek sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul