Konu
:
Baharatlı Kuzu Tandır
Yalnız Mesajı Göster
Baharatlı Kuzu Tandır
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharatlı Kuzu Tandır
1 yemek kaşığı kırmızı toz biber
1 yemek kaşığı zerdeçal
1 yemek kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı toz zencefil
1 kemikli kuzu kol
4 diş sarımsak
4 dal taze kekik
Baharatlı kuzu tandır:
Fırını 165 dereceye ayarlayın
Toz baharatları bir kapta karıştırın
Kuzu kolun üzerine iyice sürün
Eti birkaç yerinde bıçak ucuyla delin
Sarımsakların kabuklarını soyun ve etin delinmiş yerlerine yerleştirin
Kuzu kolu fırın tepsisine alın
önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 2 saat kemik etten ayrılıncaya kadar pişirin
Kekikle süsleyip mercimekli bulgur pilavıyla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul