Yalnız Mesajı Göster

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot





4 parça kalın dilimlenmiş antrikot
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Taze defneyaprağı
Taze biberiye

Servis için
Elma dilim patates
Ayçiçeği yağı

Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot:
Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin

Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin Servis tabağına alın Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla