Konu
:
Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot
Yalnız Mesajı Göster
Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot
4 parça kalın dilimlenmiş antrikot
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Taze defneyaprağı
Taze biberiye
Servis için
Elma dilim patates
Ayçiçeği yağı
Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot:
Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin
Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin
Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin
Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin
Servis tabağına alın
Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul