Yalnız Mesajı Göster

Haşhaş Tohumlu Hindi Pane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşhaş Tohumlu Hindi Pane





2 dilim hindi göğüs fileto
1 havuç
1 kabak
5 kornişon salatalık turşusu
Birkaç dal taze kekik

Kızartmak için
ayçiçeği yağı

Pane için
1 çay bardağı haşhaş tohumu
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
3 yumurta

Haşhaş tohumlu hindi pane:
Havucun kabuğunu soyup ince uzun olacak şekilde jülyen kesin Kabağı alacalı soyup aynı uzunlukta olacak biçimde kesin Salatalık turşusunu da jülyen doğrayın Doğradığınız sebzeleri taze kekikle bir kapta karıştırın

Pane karışımı için galeta unu ile haşhaş tohumunu bir kapta karıştırın Yumurtaları ayrı bir kapta çırpın

Hindi etini et dövücü ile inceltin Tezgahın üzerine yayın Sebzelerin yarısını etin kenarına yerleştirin Sıkı bir rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın

Ruloları önce una sonra da haşhaşlı pane karışımına bulayın Kızgın yağda çevirerek kızartın Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını süzdürün Dilimleyip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla