Konu
:
Haşhaş Tohumlu Hindi Pane
Yalnız Mesajı Göster
Haşhaş Tohumlu Hindi Pane
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haşhaş Tohumlu Hindi Pane
2 dilim hindi göğüs fileto
1 havuç
1 kabak
5 kornişon salatalık turşusu
Birkaç dal taze kekik
Kızartmak için
ayçiçeği yağı
Pane için
1 çay bardağı haşhaş tohumu
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
3 yumurta
Haşhaş tohumlu hindi pane:
Havucun kabuğunu soyup ince uzun olacak şekilde jülyen kesin
Kabağı alacalı soyup aynı uzunlukta olacak biçimde kesin
Salatalık turşusunu da jülyen doğrayın
Doğradığınız sebzeleri taze kekikle bir kapta karıştırın
Pane karışımı için galeta unu ile haşhaş tohumunu bir kapta karıştırın
Yumurtaları ayrı bir kapta çırpın
Hindi etini et dövücü ile inceltin
Tezgahın üzerine yayın
Sebzelerin yarısını etin kenarına yerleştirin
Sıkı bir rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın
Ruloları önce una sonra da haşhaşlı pane karışımına bulayın
Kızgın yağda çevirerek kızartın
Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını süzdürün
Dilimleyip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul