Konu
:
Rulo Sucuk
Yalnız Mesajı Göster
Rulo Sucuk
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rulo Sucuk
2 yufka
İç malzeme için
2 diş sarımsak
300 gr kıyma (iki kere çekilmiş)
1 küçük soğan
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı acı kırmızı biber
3 diş sarmısak
1 çay kaşığı çemen
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım çay kaşığı tarçın
Yarım çay kaşığı kimyon
1 çorba kaşığı domates salçası
Tuz
Kızartmak için
1 su bardağı zeytinyağı
Rulo sucuk:
Sarmısakların kabuklarını soyup ezin
Kıymayı bir kaba koyup tüm iç malzemede belirtilen baharat, kıyılmış soğan, sarımsak, çemen, salça ve zeytinyağı ile yoğurarak harcı hazırlayın
Malzemeyi ikiye ayırın
Yufkayı düz bir zemine yayıp iç harcını tüm yüzeye eşit olarak sürün
Yufkayı rulo şeklinde sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin
Yağı tavada kızdırın
Ruloyu 2 parmak genişliğinde verev keserek kızgın yağda, her iki tarafı kahverengileşinceye kadar kızartın
Yağını süzmek için kağıt havlu üzerine alın
Sıcak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul