Konu
:
Ayva Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Ayva Kebabı
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ayva Kebabı
150 gr ayva
120 gr kuzu eti
1 taze sarı biber
1 taze kırmızıbiber
1 domates
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
1 çay bardağı sıcak su
2 taze soğan
Tuz
karabiber
Ayva kebabı:
Ayvanın yarısı ve sebzeleri küp şeklinde doğrayın
Ayvanın diğer yarısını fırınlamak üzere bekletin
Bir tavada ayçiçeği yağı ile etleri kavurun
Ayvanın yarısını 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin
Başka bir tencerede tereyağı ile domates ve diğer doğranmış sebzeleri kavurun
Sıcak suyu ve doğranmış ayvaları da ekleyip soteleyin
Etleri ve ayvalı karışımı fırında pişmiş yarım ayvanın içine doldurun ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul