Konu
:
İspanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Ve Peynirli Rulo Et
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Ve Peynirli Rulo Et
500 gr ıspanak
6-7 roka yaprağı
2 taze soğan sapı
4 dilim biftek
4 dilim burger peyniri
1 çay bardağı sıvıyağ
1 kahve fincanı sıcak su
Tuz, karabiber
Ispanaklı ve peynirli rulo et:
Ispanağı temizleyip doğrayın
Teflon tavada 1 kaşık sıvı yağla hafifçe kavurup ateşten alın
Taze soğan ve roka yapraklarını ince ince doğrayıp ıspanağa ilave edin ve harmanlayın
Biftek dilimlerini et dövücü ile inceltip üzerine tuz ve karabiber serpin
Peynir dilimlerini etlerin üzerine yerleştirip ıspanaklı karışımın yarısını paylaştırın
Etleri rulo şeklinde sarıp açılmamaları için mutfak ipiyle bağlayın
Kalan sıvıyağı tavada kızdırıp rulo etleri sık sık çevirerek kızartın
Etleri fırın kalıbına alıp 1 kahve fincanı sıcak suyu ilave edin
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 20 dakika pişirin
Kalan ıspanaklı karışımı servis tabaklarına paylaştırıp üzerine rulo etleri sosuyla birlikte alın
Sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul