Konu
:
Barbunya Burger
Yalnız Mesajı Göster
Barbunya Burger
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbunya Burger
400 gr haşlanmış barbunya fasulyesi
1 kabak
1 havuç
2 yumurta
1 soğan
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yarım demet maydanoz
5 taze soğan
Kızartmak için
ayçiçeğiyağı
1 su bardağı köftelik bulgur
Tuz
karabiber
Barbunya burger:
Kabak ve havucu temizleyip rendeleyin
Soğan, taze soğanlar ve maydanozu temizleyip ayrı ayrı kıyın
Kabak,havuç,fasulye, taze soğan,soğan,maydanoz ve peyniri robota alıp püre haline getirin
1 yumurta, tuz ve karabiberi bir kapta çırpın
Bulguru bir kaba alıp üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin
Bulgur suyu tamamen çekene kadar bekletin
Çatalla karıştırın
Püreden limon iriliğinde parçalar koparıp elinizde yuvarlayarak hamburger şeklinde köfteler hazırlayın
Köfteleri önce hafif çırpılmış yumurtaya,sonra bulgura bulayın
Ayçiçeği yağını tavada ısıtıp köfteleri iki taraflı kızartın
Tek başına yada hamburger ekmeği içinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul