Konu
:
Fırında Sebzeli Kaburga
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Sebzeli Kaburga
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Sebzeli Kaburga
2 kg koyun kaburga
10 taze patates
2 havuç
1 kase mantar
300 gr arpacık soğan
2 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı margarin
2 defne yaprağı
Tuz, kekik, karabiber
Fırında sebzeli kaburga:
Kaburgayı derin bir tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ve defne yaprağı ilave ederek 15 dakika haşlayın
Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın
Havuçları temizleyip halkalar halinde dilimleyin
Kaburgaya ekleyip 10 dakika pişirin
Patates ve soğanları soyun
Mantarları temizleyip ikiye bölün
Defne yapraklarını tencereden çıkarıp soğan, patates, tuz ve mantarları ilave edin
Sebzeler yumuşayıncaya kadar haşlayın
Salçayı 1 kahve fincanı haşlama suyu ile sulandırın
Kaburga ve sebzeleri suyu ile birlikte fırın tepsisine alın
Karabiber ve kekik serpin
Margarin ve salçayı ekleyin
10-15 dakika fırınlayın
Kaburgayı kemiklerin arasından kesip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul