Konu
:
Elma Soslu Antrikot
Yalnız Mesajı Göster
Elma Soslu Antrikot
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elma Soslu Antrikot
4 parça antrikot
2 elma
1 büyük soğan
1 diş sarımsak
100 gr tereyağı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Elma soslu antrikot:
Tereyağının yarısını geniş bir tavada eritin
Etleri et döveceği ile incelttikten sonra tavaya dizip üzerlerine tereyağı parçaları ilave edin
Tuz ve karabiber ile tatlandırıp kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin
Etlerin diğer tarafını çevirip pişirmeye devam edin
Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin
Diğer bir tavada soğan ve sarımsağı ince doğrayıp zeytinyağında soteleyin
Elmaları ilave edip pişirin
Antrikotları servis tabağına alın
Elmalı sosla tatlandırıp sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul