Yalnız Mesajı Göster

Elma Soslu Antrikot

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Elma Soslu Antrikot





4 parça antrikot
2 elma
1 büyük soğan
1 diş sarımsak
100 gr tereyağı
3 yemek kaşığı zeytinyağı

Elma soslu antrikot:
Tereyağının yarısını geniş bir tavada eritin Etleri et döveceği ile incelttikten sonra tavaya dizip üzerlerine tereyağı parçaları ilave edin Tuz ve karabiber ile tatlandırıp kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin Etlerin diğer tarafını çevirip pişirmeye devam edin

Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin Diğer bir tavada soğan ve sarımsağı ince doğrayıp zeytinyağında soteleyin Elmaları ilave edip pişirin

Antrikotları servis tabağına alın Elmalı sosla tatlandırıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla