Konu
:
Barbunya Köftesi
Yalnız Mesajı Göster
Barbunya Köftesi
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbunya Köftesi
300 gr barbunya
1 yumurta
1 soğan
2 yemek kaşığı galeta unu
Yarım çay bardağı ince kıyılmış maydanoz
Galeta unu
Kimyon
Kırmızı pul biber
Tuz
Karabiber
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Barbunya köftesi:
Barbunyaları tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin
Suyunu süzüp soğumaya bırakın
Barbunyayı mutfak robotunda püre haline getirin
Rendelenmiş soğan, yumurta, galeta unu, kıyılmış maydanoz, kimyon, pul biber, karabiber ve tuz ekleyip yoğurun
30 dakika buzdolabında bekletin
Ellerinizi hafif ıslatarak karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın ve yuvarlayın
Galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın
Ilık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul