Konu
:
Sarımsaklı Ekmek Dilimleri
Yalnız Mesajı Göster
Sarımsaklı Ekmek Dilimleri
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarımsaklı Ekmek Dilimleri
Malzemeler
3- 3,5 çorba kaşığı parmesan peyniri(rendelenmiş)
1 tatlı kaşığı tereyağı(oda sıcaklığında)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kuru fesleğen
2 diş sarımsak (dövülmüş)
Baget ekmek(5-6 dilim)
Hazırlanışı
Küçük bir kase içerisinde tüm malzemenizi karıştırın, bıçak yardımı ile 1 cm dilimlenmiş baget ekmeklerinizin üzerine ince şekilde sürün
Ekmeklerinizi, fırında üstleri hafif kızarıncaya kadar kızartın
Sıcak servis yapın
Servis önerisi: Domates Çorbası, afiyet olsun
Not :Parmesan peyniri, sert ve sarı renkli bir çeşit İtalyan peyniridir, kendine has tadı ve kokusu ile tarife çok yakışıyor
Baget ekmeği 1 gün beklemiş olarak kullanırsanız, ekmeklerinizi daha keyifle tüketirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul