Konu
:
Kızarmış Patates Kabuğu
Yalnız Mesajı Göster
Kızarmış Patates Kabuğu
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızarmış Patates Kabuğu
Malzemeler
5 Adet patates
2 Yemek kaşığı zeytinyağı
1 Yemek kaşığı taze biberiye ( ya da 2 çay kaşığı kuru biberiye)
1,5 Çay kaşığı tuz
1 Çay kaşığı karabiber
Hazırlanışı
Fırını 180°C’de ısıt
Patatesleri yumuşayıncaya dek fırında pişir
Soğut
Her patatesi 6 parçaya böl
İçlerini bir kaşıkla iyice al
Sadece kabukları kalsın
Kabukları bir fırın tepsisine yerleştir
Üzerine biberiye tuz ve biber serpip 15 dakika ızgaraya ayarladığın fırında pişir
Tekrar çevirerek gerekirse kızarana dek 5 dakika daha fırında tut
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul