Yalnız Mesajı Göster

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof





250 gr kestane mantarı
25 gr tereyağı
8 dilim çavdarlı tost ekmeği
1 tatlı kaşığı taneli hardal
1 yemek kaşığı krema
1 yemek kaşığı doğranmış frenk soğanı
Tuz
Taze çekilmiş karabiber

Tost ekmeğinde mantar strogonof:
Tereyağı ve ince doğranmış mantarları tavaya alıp yüksek ateşte kavurun Tost ekmeklerinin üzerine isteğe bağlı olarak tereyağı sürüp kızartın

Mantarlı karışıma hardal, krema, tuz ve karabiberi ekleyin Tost ekmeklerini servis tabağına alın Ekmeklerin üzerine mantarlı karışımı paylaştırın Frenk soğanı ve taze çekilmiş karabiber serpip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla