Konu
:
Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof
Yalnız Mesajı Göster
Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof
250 gr kestane mantarı
25 gr tereyağı
8 dilim çavdarlı tost ekmeği
1 tatlı kaşığı taneli hardal
1 yemek kaşığı krema
1 yemek kaşığı doğranmış frenk soğanı
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
Tost ekmeğinde mantar strogonof:
Tereyağı ve ince doğranmış mantarları tavaya alıp yüksek ateşte kavurun
Tost ekmeklerinin üzerine isteğe bağlı olarak tereyağı sürüp kızartın
Mantarlı karışıma hardal, krema, tuz ve karabiberi ekleyin
Tost ekmeklerini servis tabağına alın
Ekmeklerin üzerine mantarlı karışımı paylaştırın
Frenk soğanı ve taze çekilmiş karabiber serpip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul