Yalnız Mesajı Göster

Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler





4 milföy hamuru
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 çay kaşığı Chili biberi
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı hardal
6 kiraz domates
2 konserve enginar kalbi
8 dilimlenmiş siyah zeytin
50 gr rendelenmiş örgü peyniri
50 gr rendelenmiş taze kaşar peyniri
1 kahve fincanı ayçiçeği yağı

Peynirli ve baharatlı üçgenler:
Milföy hamurlarını üçgen şeklinde ikiye kesin Üzerlerini ayçiçeği yağı ile yağlayın Dördünün üzerine domates salçası, kalan dört tanesine de hardal sürün Enginar kalbini ince şeritler halinde doğrayın Enginar, dilimlenmiş zeytin, rendelenmiş örgü peyniri, kekik, kırmızı pul biber ve fesleğeni bir kapta harmanlayın Milföylerin üzerine bu karışımı paylaştırın Kiraz domatesleri halka şeklinde doğrayıp üzerine paylaştırın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla