Konu
:
Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Ve Baharatlı Üçgenler
4 milföy hamuru
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 çay kaşığı Chili biberi
1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı hardal
6 kiraz domates
2 konserve enginar kalbi
8 dilimlenmiş siyah zeytin
50 gr rendelenmiş örgü peyniri
50 gr rendelenmiş taze kaşar peyniri
1 kahve fincanı ayçiçeği yağı
Peynirli ve baharatlı üçgenler:
Milföy hamurlarını üçgen şeklinde ikiye kesin
Üzerlerini ayçiçeği yağı ile yağlayın
Dördünün üzerine domates salçası, kalan dört tanesine de hardal sürün
Enginar kalbini ince şeritler halinde doğrayın
Enginar, dilimlenmiş zeytin, rendelenmiş örgü peyniri, kekik, kırmızı pul biber ve fesleğeni bir kapta harmanlayın
Milföylerin üzerine bu karışımı paylaştırın
Kiraz domatesleri halka şeklinde doğrayıp üzerine paylaştırın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul