Konu
:
Rostolu Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Rostolu Kanepe
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rostolu Kanepe
MALZEMELER
4 dilim dana eti, haşlanmış
4 dilim francala ekmeği
1 adet biber turşusu
1/2 demet maydanoz
4 adet yumurta
60 gr kapari
zeytinyağ
tuz
HAZIRLANIŞI
Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın
Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın
Et parçalarını birer parça olacak şekilde ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin
Üzerine ince kıydığınız maydanoz, yumurta akı, biber ve kapariyi dizin
Yumurta sarılarını en üste, ekmeğin ortasına yerleştirdikten sonra, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul