Konu
:
Mantarlı Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Kanepe
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Kanepe
8 dilim tost ekmeği
200 gr mantar
1 soğan
2-3 dal maydanoz
3 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
1 tatlı kaşığı kekik
1 diş sarımsak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
Mantarlı kanape:
Ekmek dilimlerinin kenarındaki kabuklu kısımlarını bıçakla kesip alın
Her iki tarafını tereyağı ile yağlayın
Ekmekleri dörde kesip küçük kareler elde edin
Fırın ızgarada iki tarafını da kızartın
Soğan, sarımsak ve maydanozu temizleyip kıyın
Mantarları temizleyip dilimleyin
Sıvıyağı tavada kızdırıp soğan, sarımsak ve mantarları orta ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin
Tuz, karabiber, kekik ve maydanozu ekleyip karıştırın
Tavayı ocaktan alın
Ekmek dilimlerinin üzerine hazırladığınız karışımı paylaştırın
Üzerine parmesan peyniri serpip peynirler eriyene kadar fırınlayın
Sıcak olarak servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul