Yalnız Mesajı Göster

Kaparili Kanepe

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaparili Kanepe





12 dilim baget ekmek
10-12 kiraz domates
50 gr parmesan peyniri
2 çorba kaşığı kapari
1'er tutam mercanköşk, nane, biberiye
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvıyağ

Kaparili kanape:
Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın Ekmek dilimlerini fırın tepsisine alıp her iki tarafını kızartın
Domatesleri yuvarlak halkalar halinde doğrayıp kızarmış ekmeklerin üzerine yerleştirin Parmesan peynirini incecik dilimleyin

Tavada sıvıyağı kızdırıp kaparileri 2- 3 dakika karıştırarak soteleyin Tuz, karabiber, mercanköşk, nane ve biberiyeyi ekleyip karıştırın Ekmek dilimlerinin üzerine serpiştirin Parmesan peyniri dilimleriyle süsleyip servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla