Konu
:
Kaparili Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Kaparili Kanepe
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaparili Kanepe
12 dilim baget ekmek
10-12 kiraz domates
50 gr parmesan peyniri
2 çorba kaşığı kapari
1'er tutam mercanköşk, nane, biberiye
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvıyağ
Kaparili kanape:
Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın
Ekmek dilimlerini fırın tepsisine alıp her iki tarafını kızartın
Domatesleri yuvarlak halkalar halinde doğrayıp kızarmış ekmeklerin üzerine yerleştirin
Parmesan peynirini incecik dilimleyin
Tavada sıvıyağı kızdırıp kaparileri 2- 3 dakika karıştırarak soteleyin
Tuz, karabiber, mercanköşk, nane ve biberiyeyi ekleyip karıştırın
Ekmek dilimlerinin üzerine serpiştirin
Parmesan peyniri dilimleriyle süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul