Konu
:
Pesto Soslu İzgara Hellim
Yalnız Mesajı Göster
Pesto Soslu İzgara Hellim
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pesto Soslu İzgara Hellim
8 dilim hellim peyniri
1 domates
10~12 dal fesleğen
1 diş sarımsak
1 kahve fincanı dolmalık fıstık
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Süslemek için
Taze fesleğen yaprakları
Pesto soslu ızgara hellim:
Fesleğen sos için, fesleğen yapraklarını temizleyip mutfak robotuna alın
Sarımsak, zeytinyağı ve dolmalık fıstıkları ilave edip 3-4 dakika ezin
Domatesi yıkayıp kabuklarını soymadan dilimleyin
Hellim peynirlerini ve domates dilimlerini ızgarada kızartın
Servis tabağına alıp üzerine pesto sosu sürün
Taze fesleğen yaprakları ile süsleyip sıcak veya ılık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul