Konu
:
Karabaş Otu Reçeli
Yalnız Mesajı Göster
Karabaş Otu Reçeli
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karabaş Otu Reçeli
500 gr karabaş otu
4 su bardağı su
Şurubu için
1 kg toz şeker
2 su bardağı su
1 limonun suyu
Karabaş otu reçeli:
Karabaş otunu 4 su bardağı suyla harlı ateşte haşlayıp suyunu süzdürün
Diğer tarafta 2 su bardağı haşlama suyu ile 2 su bardağı suyu karıştırın
Toz şeker ilave edip kaynatın
Haşladığınız karabaş otlarının suyunu elinizle iyice sıkıp şekerli suya ilave edin
Reçel kıvamına gelinceye kadar kaynatın
Limon suyunu ekleyip bir taşım daha kaynatın
Ocaktan alıp soğumaya bırakın
Ilınınca kavanoza aktarıp servise hazır hale getirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul