Konu
:
Tavuk Etli Tartölet
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Etli Tartölet
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Etli Tartölet
3 yufka
150 gr tereyağı
200 gr tavuk göğüs eti
1 soğan
150 gr mantar
2 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı krema
1 çay kaşığı tarhun otu
Tuz
karabiber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Süslemek için
1 kırmızıbiber
Tavuk etli tartölet:
Tereyağını eritin
Yufkaların üzerlerini fırçayla yağlayıp üst üste yerleştirin
Muffin kalıbından daha büyük kareler kesin
İçleri yağlanmış kalıplara yerleştirin ve önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin
Tavuk etlerini küp şeklinde doğrayın
Soğanı ince kıyıp, tavada pembeleşinceye kadar zeytinyağı ile soteleyin
Küp doğradığınız mantarları ekleyip 10 dakika daha kavurun
Tavuk etleri, soya sosu ve kremayı ilave edin
Tuz, karabiber ve tarhun otunu serpip karıştırın
Karışımı kızarmış tartöletlerin içine paylaştırın
Kırmızıbiberi közleyip kabuğunu soyduktan sonra dilimleyin
Tartöletleri süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul