Konu
:
Güveçte Tavuk Eti-2
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Tavuk Eti-2
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Tavuk Eti-2
Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
400 gr tavuk göğüs eti
400 gr mantar
3 domates
2 sivri biber
1 soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı acı biber salçası
Tuz
Karabiber
Üzeri için
Rendelenmiş kaşar peyniri
Maydanoz
Güveçte tavuk eti:
Soğanı piyazlık doğrayın ve bir tencerede ayçiçeği yağı ile pembeleşinceye kadar kavurun
Salçaları ekleyip karıştırın
Kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini ilave edip çiğ görüntüsü kayboluncaya kadar kavurun
Küp doğradığınız domatesler, sivri biberler ve mantarları da ekleyip kısık ateşte 30 dakika pişirin
Tuz ve karabiberi ekleyin
Pişen yemeği güveç kaplarına paylaştırın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin
Fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin
Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul