Yalnız Mesajı Göster

Körili Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Körili Tavuk Eti





500 gr tavuk göğüs eti
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı un
Yarım su bardağı süt
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
Maydanoz

Körili tavuk eti:
Tavuk etlerini küp doğrayın ve bir tavada sularını salıp tekrar çekinceye kadar kavurun Zeytinyağını ekleyip tekrar kavurun Etleri bir kenara alıp tereyağını ve unu kavurun Kavrulan una köri, tuz ve kekiği ekleyin Sütü ilave edip karıştırın Etleri tekrar tavaya alıp 2 dakika daha pişirin Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla