Konu
:
Körili Tavuk Eti
Yalnız Mesajı Göster
Körili Tavuk Eti
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Körili Tavuk Eti
500 gr tavuk göğüs eti
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı un
Yarım su bardağı süt
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
Maydanoz
Körili tavuk eti:
Tavuk etlerini küp doğrayın ve bir tavada sularını salıp tekrar çekinceye kadar kavurun
Zeytinyağını ekleyip tekrar kavurun
Etleri bir kenara alıp tereyağını ve unu kavurun
Kavrulan una köri, tuz ve kekiği ekleyin
Sütü ilave edip karıştırın
Etleri tekrar tavaya alıp 2 dakika daha pişirin
Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul