Konu
:
Adaçaylı Tavuk..
Yalnız Mesajı Göster
Adaçaylı Tavuk..
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Adaçaylı Tavuk..
MALZEMELER
20 adet tavuk kanadı
1 çorba kaşığı adaçayı
1 çorba kaşığı tereyağı
4 adet haşlanmış orta boy patates
HAZIRLANIŞI
Tereyağında tavuk kanatları çevrilerek iyice kızartılır
Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atılır
1 kez çevrilir ve 1 çorba kaşığı adaçayı eklenir
5-6 saniye tereyağında çevrilir ve patatesler atılarak hemen sıcak tabağa servis edilir
Yanına nohutlu pilav ve yeşil marul salatası tavsiye edilir
alinti
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul