Konu
:
Tavuk Kapama-1
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Kapama-1
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Kapama-1
10 parça kemikli tavuk eti
1 marul
3 soğan
12 kiraz domates
2 dal taze nane
3 dal maydanoz
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
Tavuk kapama:
Marul yapraklarını yıkayıp süzün
Büyük yapraklarını ayırıp kalanları iri iri doğrayın
Soğanları soyup kıyın
Domatesleri ortadan ikiye kesin
Naneyi yaprak yaprak ayırın
Maydanozu kıyın
Güvecin dibini büyük marul yapraklarıyla kaplayın
Sırasıyla doğranmış marul, soğan, tavuk, domates ve kalan marul yapraklarını ilave edin
Margarini küçük doğrayıp üzerine serpin
Tuz, karabiber, nane ve maydanozu ekleyip suyu ilave edin
Kapağını kapatıp 10 dakika pişirin
Ocaktan alıp 200 dereceye ayarlı fırında 10 dakika daha pişirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul