Konu
:
Tavuk Etli Barbunya
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Etli Barbunya
07-17-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Etli Barbunya
1 kg barbunya fasulyesi
12 küçük tavuk but
4 domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
2 soğan
Kırmızı topbiber
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
3 su bardağı sıcak su
Taze biberiye
1 çay kaşığı kırmızı tane biber
Tuz
Tavuk etli barbunya:
Barbunyaları ayıklayın
Tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin ve 10 dakika kadar haşlayıp süzün
Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın
Soğanları temizleyip kıyın
Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin
Tavuk etlerini ilave edip 2-3 dakika kavurun
Domates ve salçaları ekleyip 1-2 dakika soteleyin
Barbunya, sıcak su, tuz ve tane biberleri ilave edin
Fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin
Servis tabağına alıp sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul