Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Etli Barbunya

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Etli Barbunya





1 kg barbunya fasulyesi
12 küçük tavuk but
4 domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
2 soğan
Kırmızı topbiber
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
3 su bardağı sıcak su
Taze biberiye
1 çay kaşığı kırmızı tane biber
Tuz

Tavuk etli barbunya:
Barbunyaları ayıklayınTencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin ve 10 dakika kadar haşlayıp süzünDomatesleri soyup küp şeklinde doğrayınSoğanları temizleyip kıyın

Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyinTavuk etlerini ilave edip 2-3 dakika kavurunDomates ve salçaları ekleyip 1-2 dakika soteleyin Barbunya, sıcak su, tuz ve tane biberleri ilave edin Fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirinServis tabağına alıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla